We vormen samen een creatief team om jou online en offline te ondersteunen.

Denk je aan reclame of aan webdesign dan denk je aan ons, Wakecup.

We zijn een creatief team vol met jonge talenten die opstaan om jouw bedrijf een stapje in de goede richting te mogen helpen. En die allemaal werken met passie en veel kennis hebben over hun vakgebied. Doordat wij elkaars kwaliteiten kennen en benutten, kunnen we je de beste service en kwaliteit bieden.

Wij als ondernemer begrijpen wel dat jij het liefst met hele andere dingen bezig bent dan reclame. Daarom ontzorgen wij je op het gehele grafische gebied. Wij zorgen voor de creativiteit, de opmaak, de juiste herkenning en zijn betrokken tot en met de realisatie. We werken samen met drukkerijen, sign bedrijven, hosting providers en regionale verspreiders. Zij zorgen voor de kwaliteit en de levering van het eind product. Samen zorgen we ervoor, dat jouw onderneming een boost krijgt, zowel in beleving als in vindbaarheid.

Online en offline. Wij zijn er voor jou!

team member
Grafisch vormgever / Front-End
Jordi Roon
Eigenaar van Wakecup
team member
Video designer
Tim
Eigenaar van Asset productions en op project basis actief voor Wakecup
team member
Back-End developer
Mark
Op project basis actief voor Wakecup voor de hard code.
team member
Cameraman / drone
Richard
Eigenaar van Asset productions en op project basis actief voor Wakecup

Ben jij die communicatie perfectionist, het pixel perfecte plaatje dat we zoeken?

Wij van Wakecup een bureau dat het onderscheid maakt in webdesign en grafische vormgeving. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw en jong creatief talent.

We willen onze klanten zekerheid en garantie bieden en dit tegen een vaste lage prijs. Dit kunnen we onze klanten beloven door samen te werken met mensen die verstand hebben van het werk dat ze doen en hier vol passie voor gaan. Daarom werken wij op project basis samen met vaste partners, om onze kwaliteit zo hoog mogelijk en onze kosten laag te houden. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent en weten wij wat we je kunnen aanbieden.

Momenteel zijn we nog opzoek naar een fotograaf, tekstschrijver en SEO specialist in de regio van Schouwen-Duiveland en omstreken(+/- 25km) die ons op projectbasis wil assisteren bij nieuwe projecten. Voel jij je thuis in onze manier van werken, ben je flexibel en vind je het niet erg om vanuit huis te werken?

Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur ons een berichtje