Case Details

Het marketing platform voor informatie en gratis online inschrijvingen.

Altijd al graag korting willen ontvangen bij elke aankoop en tevens een goed doel steunen? Op de website van de Zeeland cashback card kan het.

De cashback card voor iedereen die van korting houdt. Nu online registratie mogelijk!

Geld verdienen op een wel hele andere manier dan dat we gewend zijn. Wellicht heb je net het project over de Zeeland cashback card al gelezen? Zo niet, dan kun je hier klikken om dit project te bekijken. Mocht dit wel het geval zijn, lees dan gerust verder.

Omdat we de offline communicatie hebben mogen verzorgen, kwamen we uiteindelijk ook bij de website terecht. De website heeft als grootste doel om jou als bezoeker te informeren en te laten zien wat de Zeeland cashback card aan voordelen biedt.

Daarnaast bieden ze nu via de website ook een online platform aan voor registratie van de cashback card. We vertellen je hier meer over het project, de aanmelding en enkele voordelen.

Categorie

Website

Geleverd

Website
inschrijf platform

Klant

Steven Witkam & Hans van Maldegem

Het concept

De officiële Lyoness video om bij u een globaal beeld te schetsen

Een korte introductie over hoe de Zeeland cashback card werkt en waar hun platform over gaat. Zowel voor particulier, het MKB en het groot winkelbedrijf is Lyoness geschikt. Bekijk hier de video over wat ze wereldwijd allemaal doen.

Jij ziet jezelf toch ook gratis lid worden van dit bedrijf om overal korting te ontvangen, niet alleen in Zeeland maar in 47 landen?

Waarom zou ik mezelf aanmelden en wat kan ik met een pas?

Je kunt op de website van Zeeland cashback card natuurlijk een registratie doen om een cashback card te ontvangen. Maar wat kun je zoal met deze pas en waar kun je die in de buurt gebruiken?

We hebben een paar voordelen op een rijtje gezet, maar uiteraard zijn er meer voordelen.

  • Te gebruiken in 47 landen, online en offline.
  • De lokale ondernemers zijn via de app te vinden of op de website.
  • Geheel kostenloze registratie.
  • Zowel particulier en zakelijk vele mogelijkheden.
  • Persoonlijk advies en uitleg.
  • Ondersteunen van de goede doelen bij iedere aankoop.
Aanmelden

Ik wil mijzelf direct inschrijven

Inschrijven bij het grootste bedrijf van de wereld is niet zo moeilijk. Er zijn genoeg mensen die je aan een cashback card kunnen helpen.

Wij raden je uiteraard de Zeeland cashback card aan. Waarom? wellicht kom je uit Zeeland of heb je iets met Zeeland, dan is dit de pas die je zeker moet hebben om extra korting te krijgen. Online inschrijven kan nu gemakkelijk via hun website.

Heb jij nog geen pas, klik dan op onderstaande link om er direct een aan te vragen en ontvang hem zo spoedig mogelijk in de bus. En dit geheel gratis

SCREENSHOTS

De website biedt vele kansen voor iedereen,
bekijk hem hier in vogelvlucht


Stuur ons een berichtje