Promotie folders voor de nieuwe winkel van Spar de Koeijer.

CASE DETAILS

Promotie folders voor de nieuwe winkel
van Spar de Koeijer.

left image center image right image

Wie van Korting houdt gaat naar Spar de Koeijer. Regionale promotie van de Spar.

Spar de Koeijer is pas helemaal verbouwd, alles is nieuw en iedereen is benieuwd hoe de winkel geworden is. Ook na de opening van de winkel willen ze de mensen blijven verrassen met nieuwe acties.

Zodoende kwamen we op het idee om mensen van Brouwershaven en omstreken 4 weken lang te voorzien van de lekkerste acties om zo hun ruime broodafdeling en het vernieuwde assortiment vlees van de Vleesboerderij te promoten. Netjes en wel thuisbezorgd bij zo’n 2500 huishoudens in en rondom Brouwershaven.

Deze acties worden in het vervolg nog herhaald, omdat de acties goed aanslaan bij de plaatselijke bevolking en geleid hebben tot extra omzet.

Categorie

Drukwerk
Verspreiding

Geleverd

Flyers

Klant

Spar de Koeijer

image
image
image
1
Spaar actie's
Bij Spar de Koeijer hebben ze het gehele jaar door leuke spaar acties, van keuken apparatuur tot kussens. Er is altijd wel te sparen voor iets bruikbaars.
2
Promotie
De Spar is in 2016 verbouwt naar Spar 2.0. Hierbij is de winkel van vloer tot plafond vernieuwd. Dit delen we dan ook graag met iedereen in de omgeving doormiddel van een promotiefolder
3
Brood specialist
Sinds de verbouwing van Spar de Koeijer is ook de brood afdeling een stuk ruimer en luxer geworden. Ambachtelijke kwaliteit die in het zonnetje gezet mag worden.

Korting doormiddel van Coupons

Hoe krijg je meer mensen naar de winkels en hoe zorg je ervoor dat de lokale bevolking niet buiten het dorp gaat winkelen?

Hiervoor hebben we alle ondernemers van Brouwershaven bij elkaar geroepen en zijn we tot een gezamenlijke actie gekomen. Bij elk bezoek aan een deelnemend bedrijf kreeg de klant een kortingskaartje. En met deze kortingkaart kon men naar een andere deelnemende ondernemer toe om de korting daar te verzilveren.

Dit resulteerde niet alleen voor meer lokaal winkelend volume, maar ook dat mensen net wat extra uitgaven.

In het kort

Een globaal overzicht van een aantal diverse folders
voor Spar de Koeijer


Stuur ons een berichtje