CASE DETAILS

Jouw voordeligste CMS website aanbieder in Brouwershaven!

Gebouwd op een stabiel en betrouwbaar CMS en dat voor een vaste lage prijs! Een website of webshop, incl keuze uit een aantal verschillende web pakketen.

Online vindbaar en zelfstandig aanpassingen doen doormiddel van ons CMS systeem

We hebben afgelopen tijd veelvuldig de vraag gekregen of wij ook CMS websites konden maken. Kunnen we die websites dan zelf aanpassen of moeten we jullie daar elke keer voor bellen? Het zal wel heel duur zijn om een beetje gevonden te worden?

Om concreet antwoord te geven op al deze vragen zijn wij gestart met een nieuw concept. Gericht op de starter, het MKB en de grote bedrijven. We bieden via dit platform websites aan tegen vaste kosten. Waarbij het nadien mogelijk is om de website zelf in onderhoud te nemen dankzij CMS of dit alsnog uit te besteden aan ons.

We spelen hiermee in op de vele vragen die hier naar zijn. We helpen je hier dus graag bij.

Categories

Webdesign
Grafische vormgeving

Geleverd

Website
Huisstijl
Flyer

Klant

Jordi Roon

Wat kan Sitevoordeel voor u doen?

“Door ons CMS systeem kan de klant na oplevering van de website zelf de site betreden aan de achterzijde met een login code. Om zo kleine tekstuele wijzigingen aan te brengen of foto’s te vervangen of toe te voegen. Dit hebben we gedaan, zodat de klant niet meer voor elk klein dingetje ons een berichtje hoeft te sturen. Zo houden we de kosten voor jou als klant laag.

De vormgeving en de plaatsing van bepaalde elementen hebben wij verzorgt. Je hoeft je dus totaal niet meer druk te maken om het schrijven van code of deels aanpassen hiervan.

Vervolgens nemen wij na oplevering de SEO deels onderhanden, zodat we de positie binnen Google redelijk kunnen vergroten. Wel zo prettig als je ook daad werkelijk gevonden wilt worden."

Screenshots

Clean en zakelijke uitstraling,
Bekijk de details.

Stuur ons een berichtje