CASE DETAILS

Netwerkmarketing op hoog niveau.

Lyconet onderdeel van het bedrijf MyWorld bracht laatst deze video uit. Een zeer handige video die de basis van ons concept helder uitlegt. Alleen nog niet vertaald... dat moest anders!

Netwerkmarketing de nieuwe manier van werken, de manier naar financiële onafhankelijkheid.

Wie kent het niet, dag in dag uit naar je werk? Vaak elke dag het zelfde werk verrichten en dat voor een vast inkomen. En waarom? zekerheid, financiële lasten? Eigenlijk werk je gewoon om de dromen van je baas waar te maken. Maar uiteraard heb je zelf ook dromen! Wil je die niet een keer waar maken?

Ook wij dachten dit moet anders kunnen, en sinds kort zijn wij er achter hoe! Netwerkmarketing. Wij zijn hier dan ook een jaar geleden mee begonnen en we zien dit bedrijf groter en groter worden. Mensen binnen dit bedrijf die hun eigen shopping netwerk op bouwen doormiddel van het uitdelen van gratis klantenkaarten verdienen meer en meer. Maar hoe kun je nou snel en makkelijk een netwerk opbouwen zonder eindeloze gesprekken te voeren? Zonder dat je iemand over moet halen of aan iemand moet gaan trekken? Daarvoor kwam Lyconet onderdeel van MyWorld met een korte en simpele video. Deze video legt in +/- 4 minuten ons basis concept uit. Echter was er 1 nadeel, Engels.

Dit is waar wij om de hoek kwamen kijken. Wij hebben de video opgenomen en afgespeeld, om er vervolgens frame voor frame ondertiteling onder te monteren.

Categories

Video

Geleverd

Video editing

Klant

Dutch 8 challenge

Waarom dit ook iets voor jou en je vrienden is!

Je leest het goed, dit is ook voor jou! En waarom? omdat jij uniek bent. Denk eens na… wat doe je nu, bevalt het? Hoe zie jij je toekomst voor je? Heb je dromen en gaat dat lukken met het dagelijkse werk dat je nu doet?

Nu heb ik je vast aan het nadenken gezet! Stel jezelf nu de volgende vraag, “sta ik open voor iets nieuws en wil ik meer weten over deze mogelijkheid? Iets dat mijn huidige activiteiten niet in de weg zal staan en wat mij kan helpen bij het behalen van mijn dromen”.  Misschien is het wel meer financiële vrijheid, meer vrije tijd of wil je een wereldreis maken. Alles is mogelijk binnen ons concept!

Het kan part time of naast je huidige activiteiten worden uitgevoerd. Inkomen op basis van prestaties. Geen verkoop van een product, maar meebouwen aan een eigen shopping netwerk

met je laptop / smartphone

wanneer, waar, hoe en met wie

anderen helpen hun doelen te bereiken

genieten van een exclusieve training

Ben je geïnteresseerd en ben je benieuwd wat voor kansen binnen de netwerkmarketing hier vandaag voor jou liggen? En was jou antwoord op de bovenstaande vraag “JA"? Klik dan snel op de button hieronder en stuur mij vrijblijvend een email! Ik zal vervolgens persoonlijk contact met je opnemen.

Ik zoek jou!

Ben je op zoek naar wat nieuws of sta je open voor wat nieuws, dan ben ik op zoek naar jou!

Ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van een passief inkomen en die samen met mij mee willen bouwen aan een shopping netwerk. Waarbinnen we genieten van cursussen, 13 verschillende verdienmodellen (uniek) en een op prestatie gerichten verdiensten. Ben jij de persoon die na het zien van de video meer wilt weten? Hoe je kunt profiteren van aankopen die wereldwijd gedaan worden of hoe jij zelf geld terug kunt krijgen op iedere aankoop die je doet. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op!

Stuur ons een berichtje