CASE DETAILS

La Plaisanterie, een culinair hoogstandje in het prachtige Brouwershaven.

Een vernieuwde website en een menukaart waar je moeilijk nee tegen kunt zeggen. Je vindt het bij La Plaisanterie. Lees snel verder

CSS, HTML en een hele berg met code

Voor een eindproject van mijn opleiding webdesign in 2016 moesten we een website bouwen in Dreamweaver. Nadenken over een onderwerp bleek nog best lastig. Omdat restaurant La Plaisanterie in Brouwershaven toe was aan een nieuwe website, hebben we dit prachtig kunnen combineren.

Na diverse overleggen en besprekingen wat er nodig was en waar aandacht aan besteed moest worden, kwamen we tot een concept. Dit concept hebben we vervolgens doormiddel van code helemaal opgebouwd tot alles naar wens was.

Zo is er nu een beschikbare versie voor mobiel, geeft de website duidelijk weer wat er te eten valt en heeft het mooie sfeerfoto’s gekregen. Dit was voorheen allemaal niet voorhanden.

Een hele stap voorwaarts dus.

Categorie

Webdesign
Sign

Geleverd

Website
Wanddecoratie

Klant

Restaurant La Plaisanterie

Een unieke sfeer
brengt de boel tot leven

Sfeer is sinds kort zeker terug te vinden binnen restaurant La Plaisanterie. Omdat Brouwershaven zeer toeristisch is, vonden ze dat de zaak wat kleur kon gebruiken. En hoe kun je dit beter combineren dan met de in de buurt gelegen trekpleisters?

Nadat we La Plaisanterie hadden voorzien van een kleurrijke wanddecoratie, gaf ons dit een mooie gelegenheid om prachtige sfeerbeelden te schieten. Deze sfeerbeelden komen weer goed tot zijn recht binnen de website.

Zo kun je hier niet alleen lekker eten maar ook nog eens je ogen uit kijken van wat Schouwen te bieden heeft.

Elke maand een ander maand menu, voor de liefhebber

Voor de liefhebbers die zichzelf graag laten verrassen hebben ze bij La Plaisanterie een maandmenu in het leven geroepen. Elke maand is dit een 3 gangen menu met de specialiteiten van dat moment.

Stuur ons een berichtje