Case Details

Foto’s en een menu om van te smullen, aan tafel!

Dat Pizzeria La Famiglia heerlijke gerechten maakt wisten wij al. Maar dit wilden ze iedereen laten zien, neem snel een kijkje in eigen keuken.
Zichtbaar zijn voor een breed publiek

Wie wil nou niet zijn zaak vol met klanten? Maar hoe krijg je klanten naar je zaak. Dit kun je bijvoorbeeld doen zoals pizzeria La Famiglia doet.

Zij hebben bij ons een heel groot reclamebord laten ontwerpen om duidelijk op te vallen aan de grote Markt in Brouwershaven. De kleuren op de Markt zijn allemaal wit met groen, dus wat springt er nu meer uit dan een fel oranje bord aan de muur.

Door hier korte informatie op te vermelden is meteen duidelijk voor een voorbijganger wat er te halen valt. Onder andere door dit reclamebord en de foto’s die we hebben geplaatst voor de ruit is de interesse duidelijk verhoogd.

Categorie

Drukwerk
Sign

Geleverd

Placemats
Fotografie
Reclamebord

Klant:
La famiglia

Aan tafel

pizza, shoarma of toch grillen? Wij kunnen niet kiezen...

La Famiglia is nu uiteindelijk duidelijk zichtbaar aan de buitenzijde. Nu mensen daadwerkelijk binnen stappen om te komen eten moet er gedacht worden aan een menukaart.

Hun uitgebreide menu hebben we mogen opmaken en laten drukken als placemats. Zodat de klant direct kan zien wat ze in de keuken bereiden, om het vervolgens geserveerd te krijgen op de placemats. Uiteraard is ook dit weer in de felle kleur oranje gedaan, om het 1 geheel te houden, wel zo duidelijk.

GALLERY

Neem een kijkje
in de heerlijke keuken van La Famiglia

Stuur ons een berichtje