CASE DETAILS

Schildersbedrijf Franke puur vakmanschap
al vanaf 1950

Dit schildersbedrijf is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking. Maar ook in spuitwerk, spack reparaties, beglazing en hout- en marmerimitaties.

Een eigen online visitekaartje met tevens een portfolio

Schildersbedrijf Franke is gevestigd in Brouwershaven en verzorgt de meest uit een lopende schilder werkzaamheden. Zowel binnen als buiten zijn zij de schilders bij wie je terecht kunt. En dit al vanaf 1950. Dus voor kwaliteit en ervaring zit je hier goed.

Wij mochten voor Franke de website realiseren om zo online vindbaar te zijn. En een mooi online portfolio op te bouwen. Wat tenslotte moet resulteren in meer kenbaarheid en meer werk.

We hebben deze website gebouwd op ons CMS systeem. Waarbij het voor de klant eenvoudig is geworden om zelfstandig zaken aan te passen. We hebben deze website opgeleverd met een digitale handleiding. Als de klant er niet zelfstandig uit komt, kan hij deze handleiding raadplegen. Mocht het als nog niet lukken? dan kan hij altijd terugvallen op ons.

Categorie

Webdesign
CMS

Geleverd

Website

Klant

Schildersbedrijf Franke

Schildersbedrijf Franke, puur vakmanschap!

Schildersbedrijf Franke is in 1950 opgericht en inmiddels is de derde generatie “Franke" eigenaar van het in Brouwershaven gevestigde bedrijf. Wil je weten wat ze voor jou kunnen betekenen of wil je hun portfolio bekijken? Je kunt via onderstaande link hun website en hun portfolio bekijken.


Stuur ons een berichtje