Case Details

Netwerkmarketing de nieuwe business trend van nu. Ontdek hier meer!

Welkom in de wereld van de Zeeland cashback card partner van Cashback World

Zeeland cashback card kort en krachtig

Geld verdienen op een wel hele andere manier dan dat we gewend zijn.

In samenwerking met Cashback world begint Zeeland cashback card aan een ware opmars om zo hun netwerk uit te breiden. Zij streven ernaar om iedere Zeeuw van voordeel te voorzien, omdat dit werkelijk tot wel 1000 euro per jaar kan besparen en daar zijn wij zuinige Zeeuwen toch al snel in geïnteresseerd.

Wij ieder geval wel. Ook geïnteresseerd lees dan zeker nog even door!

Categorie

Drukwerk
Huisstijl

Geleverd

Flyers
Huisstijl
Banner
Cashbackcard
presentatiemap

Klant

Steven Witkam & Hans van Maldegem

Het begin

Logo ontwikkeling

Verbinden en groei staat centraal. Dit hebben we willen uitstralen door de schelp als symbool te kiezen. Toch iets typisch Zeeuws, maar ook iets dat je op vele plaatsen tegen kunt komen. Door de ronde cirkels binnen in hebben we de groei binnen hun concept benadrukt.

Het lettertype strak, maar toch zakelijk. De kleuren zijn gebaseerd op Zeeland omringt door het water.

De cashback card

1 kaart voor alle aankopen

Ook moe van al die diverse passen, van elke winkel weer een andere kaart?
Wellicht is dit dan de ideale oplossing. 1 kaart waar alle aankopen mee geregistreerd worden. Je kunt de pas in een stenen winkel gebruiken. Maar ook voor al uw online aankopen is dit de pas die je nodig hebt. Er zijn al 1000den winkels over de hele wereld aangesloten.

Op deze pas staat het verbinden en Zeeland centraal, maar uiteindelijk is de card al in 47 landen te gebruiken! Ontdek de voordelen van de Zeeland cashback card zelf. En begin direct met shoppen en korting ontvangen.

Hoe werkt het

Eenmaal gratis aangemeld, via de website of via een persoonlijke aanbeveling. Krijg je toegang tot het wereldwijde platform, om bij elke aankoop die je doet korting te ontvangen. Kort uitgelegd hoe dit dan werkt.
  • Ga naar www.lyoness.com en log in met uw persoonlijke profiel.
  • Accepteer de algemene voorwaarden en de cookies.

  • Ontdek de website met de vele mogelijkheden om te profiteren. Zowel bij lokale bedrijven als online webshops. Wissel shopping points in voor mooie deals.

  • Voor Zeeuwse acties en informatie ga naar www.zeelandcashbackcard.nl

Voordeel voor iedere Zeeuw en iedereen die van Zeeland houdt!

Dit prachtige concept is tot stand gekomen en breidt zich verder uit met de website. Het gehele project over de website kunt u bekijken door te klikken op onderstaande button.

Stuur ons een berichtje