Case Details

Ondernemend Brouwershaven bundelen onder één dak.

Voor de lokale bewoner en voor de toerist een website met waardevolle informatie. bijvoorbeeld wat er te doen is en welke ondernemers zich bevinden in Brouwershaven. Neem snel een kijkje.

Brouwershaven, het mooiste stadje aan de Grevelingen

Brouwershaven is de trekpleister onder de toeristen. Gelegen aan de prachtige Grevelingen komen hier zomers jaarlijks 1000den toeristen naar toe. Sommige eenmalig, maar velen van hen komen jaarlijks terug. 

Daarom vinden wij dat we deze toeristen meer informatie moeten geven, over wat Brouw voor plaats is. Want wat is er te doen? En hoelang is dat leuke restaurantje open? Allemaal dingen die je als bezoeker wilt weten als je op vakantie bent. 

Maar ook voor de inwoners kan dit zeker een meerwaarde zijn. Omdat de ondernemers het in de winter toch van de lokale bewoner moet hebben. Hierdoor is er een algemene website in het leven geroepen.

Welkom bij ondernemend Brouwershaven!

Categorie

Webdesign
Fotografie
Video

Geleverd

Website
Logo
Foto's
Video

Klant

Ondernemers vereniging

VIDEO

Brouw in 'vogelvlucht' vastgelegd

We hebben, in samenwerking met Asset Productions, deze prachtige drone video mogen schieten. Om zowel de Brouwenaar, als de toerist nog eens te laten genieten van dit prachtige plekje op Schouwen-Duiveland.

Wat bieden we voor meerwaarde

Als ondernemers van Brouwershaven, hebben we zowel de plaatselijke bevolking als de toerist genoeg informatie te bieden. En dit valt allemaal perfect samen in een overkoepelende website.

  • Alle ondernemers van Brouwershaven
  • Contact gegevens voor directe vragen
  • Overzichtelijke kaart met adresgegevens
  • Mooie video, dit is Brouw
  • Diverse evenementen
SCREENSHOTS

Fotografie, video en design.
Het komt perfect samen


Stuur ons een berichtje