Case Details

Bloemenshop Krokus gaat online!

Voor al uw bloemen, planten, kleding en accessoires moet u bij Bloemenshop Krokus in Brouwershaven zijn. Bekijk de gehele case hieronder of bezoek de website.

Dagelijks verse bloemen haal je natuurlijk bij Krokus in Brouwershaven.

Bloemen, planten en gifts. Bij de bloemenshop in Brouwershaven is dit allemaal terug te vinden. Maar ook voor kleding of een zelf samengesteld boeket bent u hier aan het juiste adres. 

Voor bloemenshop krokus hebben wij de website mogen realiseren. Dit hebben we gedaan doormiddel van ons CMS systeem. Zodat onze klant na oplevering zelf kan inloggen en de site in beheer kan nemen. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van foto's of teksten of het aanpassen hiervan.

Een rustgevende website met minimale elementen, omdat ze aangaven zo min mogelijk drukte te willen creëren. Hier hebben we dan samen met hun kijk ook op ingespeeld. Om de bezoeker toch te informeren over dat gene wat zij te bieden hebben.

We heten u welkom op Bloemenshopkrokus.nl

Categorie

Webdesign

Geleverd

CMS website
Fotografie

Klant

Bloemenshop krokus

Alles zichtbaar in 1 oog opslag

Snelheid en vindbaarheid. Uiteraard zijn dit dingen die voorop staan. Daarom hebben we dit ook onder handen genomen. Maar wat nog belangrijker is voor dit bedrijf is gevonden worden met relevante informatie. Zo is er op de contact pagina een duidelijke kaart zichtbaar. Met daaronder kort en krachtig wat ze doen en hun contact gegevens. 

Meer heeft een bezoeker eigenlijk niet nodig als ze interesse hebben in je diensten.

Onze fotograaf heeft nog een mooie reeks foto's geschoten

Stuur ons een berichtje