We vormen samen een creatief team om jouw online en offline te ondersteunen.

Denk je aan reclame of aan communicatie dan denk je aan ons, Wakecup.

We zijn een creatief team vol met jonge talenten die opstaan om jouw bedrijf een stapje in de goede richting te mogen helpen. Die allemaal werken met passie en veel kennis hebben over hun vakgebied. Doordat wij elkaars kwaliteiten kennen en benutten, kunnen we je de beste service en kwaliteit bieden.

Wij als ondernemer begrijpen wel dat jij het liefst met hele andere dingen bezig bent dan reclame. Daarom zullen wij je op het gehele grafische gebied ontzorgen. We werken samen met drukkerijen, sign bedrijven, hosting providers en regionale verspreiders. Wij zorgen voor de creativiteit, de opmaak en de juiste herkenning. Zij zorgen voor de kwaliteit en de levering van het eind product. Samen zorgen we ervoor, dat je onderneming een boost krijgt zowel in beleving als in vindbaarheid.

Online of offline. Wij zijn er voor jou!

team member
Grafisch vormgever / Front-End
Jordi Roon
Eigenaar van wakecup
team member
Video designer
Tim
Eigenaar van Asset productions en op project basis actief voor Wakecup
team member
Back-End developer
Mark
Op project basis actief voor Wakecup voor de hard code.
team member
Cameraman / drone
Richard
Eigenaar van Asset productions en op project basis actief voor Wakecup

Ben jij die communicatie perfectionist, het pixel perfecte plaatje dat we zoeken?

Wij van Wakecup zijn altijd opzoek naar nieuw en jong creatief talent.

We willen onze klanten zekerheid en garantie bieden en dit tegen een vaste lage prijs. Dit kunnen we onze klanten beloven door samen te werken met mensen die verstand hebben van het werk dat ze doen en hier vol passie voor gaan. Daarom werken wij op project basis samen met vaste partners van Wakecup. Om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en onze kosten laag. Zo weet jij waar je aan toe bent en weten wij wat we aan je hebben.

Momenteel zijn we nog opzoek naar een fotograaf, tekstschrijver en SEO specialist in de regio van Schouwen-Duiveland die ons op projectbasis wil assisteren bij nieuwe projecten. Voel jij je thuis in onze manier van werken, ben je flexibel en vind je het niet erg om vanuit huis te kunnen werken?

Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur ons een berichtje