CASE DETAILS

Promotie folders voor de nieuwe winkel
van Spar de Koeijer.

left image center image right image
Wie van Korting houdt gaat naar Spar. Regionale promotie van de Spar.

Je winkel is pas helemaal verbouwt, alles is nieuw en iedereen is benieuwd hoe de winkel geworden is. Ze willen ook na de opening van de winkel de mensen blijven verassen met nieuwe acties.

Zo kwamen we op het idee om mensen van Brouwershaven en omstreken 4 weken lang te voorzien van de lekkerste acties om zo hun ruime broodafdeling en het vernieuwde assortiment vlees van de Vleesboerderij te promoten. Netjes en wel thuisbezorg bij z’n 2500 huishoudens.

Deze acties worden in het vervolg nog herhaalt omdat de acties goed zijn aangeslagen bij de plaatselijke bevolking.

Categorie

Drukwerk
Verspreiding

Geleverd

Flyers

Klant

Spar de Koeijer

image
image
image
1
Spaar actie's
Bij Spar de Koeijer hebben ze het gehele jaar door leuke spaar acties, van keuken apparatuur tot kussens. Er is altijd wel te sparen voor iets bruikbaars.
2
Promotie
De Spar is in 2016 verbouwt naar Spar 2.0. Hierbij is de winkel van vloer tot plafon vernieuwd. Dit delen we dan ook graag met iedereen in de omgeving doormiddel van een promotiefolder
3
Brood specialist
Sinds de verbouwing van Spar de Koeijer is ook de brood afdeling een stuk ruimer en luxer geworden. Ambachtelijke kwaliteit die in het zonnetje gezet mocht worden.
Korting doormiddel van Coupons

Hoe krijg je meer mensen naar de winkels en hoe zorg je ervoor dat de lokale bevolking niet buiten het dorp gaat winkelen?

Hiervoor hebben we alle ondernemers van Brouwershaven bij elkaar geroepen en zijn we tot een gezamenlijke acties gekomen. Bij elk bezoek aan een deelnemend bedrijf kreeg de klant een kortingskaartje. Met deze kortingkaart kon men naar een andere deelnemende ondernemers toe om zijn korting daar te verzilveren.

Dit zorgde niet alleen voor meer lokaal shopping volume, maar ook dat mensen net wat extra uitgaven.

In het kort

Een globaal overzicht van een aantal diverse folders
voor Spar de Koeijer

Stuur ons een berichtje