CASE DETAILS

Jouw voordeligste CMS website aanbieder in Brouwershaven!

Gebouwd op een stabiel en betrouwbaar CMS en dat voor een vaste lage prijs! Een website of webshop, incl keuze uit een aantal verschillende web pakketen.
Online vindbaar en zelfstandig aanpassingen doen.

We hebben afgelopen tijd veelvoudig de vraag gekregen of wij ook websites konden maken. Kunnen we die websites dan zelf aanpassen of moeten we jullie daar elke keer voor bellen? Dit zal wel heel duur zijn om een beetje gevonden te worden?

Om concreet antwoord te geven op al deze vragen zijn wij gestart met een nieuw concept. Gericht op de starter, het MKB of de grote bedrijven. We bieden via dit platform websites aan tegen vaste kosten. Waarbij het nadien mogelijk is om de website zelf in onderhoud te nemen of dit alsnog uit te besteden aan ons.

We hopen hiermee in te spelen op de vele vraag die hierna is. We helpen je hier dus graag bij.

Categories

Webdesign
Grafische vormgeving

Geleverd

Website
Huisstijl
Flyer

Klant

Jordi Roon

Wat kan Sitevoordeel voor u doen?

“Door ons CMS system kan de klant na oplevering van de website zelf de site betreden aan de achterzijde. Om zo kleine tekstuele wijzigingen te doen of foto’s te vervangen. Dit hebben we gedaan zodat de klant niet meer voor elk klein dingetje ons een berichtje hoeft te sturen.

De vormgeving en de plaatsing van bepaalde elementen hebben wij verzorgt. Je hoeft je dus totaal niet meer druk te maken om het schrijven van code of deels aanpassen hiervan.

Vervolgens nemen wij na oplevering de SEO deels onderhanden, zodat we de positie binnen Google redelijk kunnen vergroten. Wel zo prettig als je ook daad werkelijk gevonden wilt worden."

Screenshots

Clean en zakelijke uitstraling,
Bekijk de details.

Stuur ons een berichtje