Case Details

Ondernemend Brouwershaven bundelen onder een dak.

Voor de lokale bewoner en voor de toerist een website boordevol met waardevolle informatie over de ondernemers van Brouwershaven. Neem snel een kijkje.
Brouwershaven, het mooiste stadje aan de Grevelingen

Brouwershaven is de trekpleister onder de toeristen. Gelegen aan de prachtige Grevelingen komen hier zomers jaarlijks 1000de toeristen naar toe. Sommige eenmalig maar vele van hen komen jaarlijks terug.

We vonden dat we deze toeristen meer informatie moesten geven over wat Brouwershaven voor plaats is, wat is er te doen en hoelang is dat leuke restaurantje bijvoorbeeld open.

maar ook voor de lokale bewoners kan dit zeker een meerwaarde zijn. Omdat de ondernemers het in de winter toch van de lokale bewoner moet hebben is er een algemene website in het leven geroepen.

Welkom bij ondernemend Brouwershaven!

Categorie

Webdesign
Fotografie
Video

Geleverd

Website
Logo
Foto’s
Video

Klant

Ondernemers vereniging Brouwershaven

VIDEO

Brouwershaven in 'vogelvlucht' vastgelegd

We hebben in samenwerking met Asset Productions deze prachtige drone video mogen schieten. Om zowel de Brouwenaar als de toerist nog eens te laten genieten van wat Brouwershaven is.
Wat bieden we voor meerwaarde
Als ondernemend Brouwershaven hebben ze zowel de plaatselijke bevolking als de toerist genoeg informatie te bieden. Dit valt allemaal perfect samen in een overkoepelende website.
  • Alle ondernemers van Brouwershaven
  • Contact gegevens voor directe vragen
  • Overzichtelijke kaart met adresgegevens
  • Mooie video, dit is Brouw
  • Diverse evenementen
SCREENSHOTS

Fotografie, video en design.
Het komt perfect samen

Stuur ons een berichtje